komplett bank
https://www.bankpunkten.se/artiklar/wp-content/uploads/2018/07/komplett-bank.jpg
Kontokredit

Nytt lån på BankPunkten, Komplett Bank

Vi har nu lagt till en ny låneprodukt på BankPunkten och den är till för dig som privatperson. Det är en låneprodukt från Komplett Bank som låter dig låna upp till hela 500 000 kronor utan säkerhet.

Lånet fungerar precis som en kontokredit, men de kallar det för ett flexibelt lån. Du ansöker om en kreditlimit som kan vara mellan 10 000 kr – 500 000 kr. Lånet löper på månad för månad, men du betalar bara ränta på det utrymme du använder. Minsta återbetalning är endast räntan och eventuella avgifter, du kan alltså fortsätta använda låneutrymmet och bara betala tillbaka räntan.

Räntekostnaden sätts individuellt vid ansökningtillfället och varierar mellan 4,9–19,9% i nominell årsränta. Det är även möjligt att ha med en medsökande till detta lån för att ha chansen att höja kreditlimiten.

Ansöker om lånet gör du på denna länk, och vill du läsa mer om Komplett Bank kan du göra det på denna sida där vi recenserar Komplett Bank.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor    (Betygsätt artikeln)
Laddar...


Facebook

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

BankPunkten

BankPunkten

BankPunkten är en jämförelsewebbplats för finansiella produkter så som snabblån, smslån, privatlån, huslån och kreditkort. All information på webbplatsen är helt gratis att använda för konsumenter. En utmärkt jämföreslsetjänst för att hitta det billigaste och bästa lånet för just dig.

Jämför lån på www.bankpunkten.se