Kontantafria Köp
https://www.bankpunkten.se/artiklar/wp-content/uploads/2018/08/kontantfria-kop.jpg
Kreditkort

Varuhus inför tester med kontantfria köp


Åhléns har i flera butiker infört tester med att helt utesluta köp med kontanter. Utan att ha tillgång till betalkort så kan du inte handla.

Det innebär en ökad säkerhet för oss alla, säger Weronica Nilsson, pr- och kommunikationschef för kedjan, till tidningen Market


Sedan två månader tillbaka har det inte varit möjligt att betala med kontanter i tre av Åléns butiker. Dett gäller Åhléns-butiken i Väla utanför Helsingborg, Gävle och Sickla köpkvarter i Nacka utanför Stockholm.

Anledningen till detta test är att utöka säkerheten genom att utesluta kontanter. De säger att kontanter medför osäkerhet för personalen genom rånrisk och förfalskade sedlar.

Weronica Nilsson säger att testerna har gått enligt plan och detta test sker framförallt för att samla på oss erfarenheter och lärdomar.

Det kanske är dags för dig att beställa ett nytt kreditkort utan avgifter?

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor    (Betygsätt artikeln)
Laddar...


Facebook

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

BankPunkten

BankPunkten

BankPunkten är en jämförelsewebbplats för finansiella produkter så som snabblån, smslån, privatlån, huslån och kreditkort. All information på webbplatsen är helt gratis att använda för konsumenter. En utmärkt jämföreslsetjänst för att hitta det billigaste och bästa lånet för just dig.

Jämför lån på www.bankpunkten.se