Bitcoin en it bubbla
https://www.bankpunkten.se/artiklar/wp-content/uploads/2018/07/bitcoin-it-bubbla.jpg
Nyheter

Bitcoin kursen har slaktas, har ”kryptovalutornas IT Bubbla” spruckit?

Bitcoin kursen har nått sin lägsta nivå sedan november. Flertalet cyberintrång och olika lagstiftares påverkan har skapat oro och minskat intresset.

Gentemot förra året då flertalet kryptovalutor rusade och såg sin top i slutet av november har de nu rasat med nästan 60 procent bara i år. Detta efter en ökning med nästan 1300 procent under fjolåret.

Förra fredagen var värdet på valutan nere på 5774 dollar, den har dock återhämtat sig något och står nu på 6 488 dollar.

En del jämför Bitcoins värdetapp med den IT bubbla som inträffade i början på 2000-talet, det peak till bottenvärde inträffade vädligt snabbt.

Det är många orsaker till att det omsätts mindre pengar på kryptovalutor. Men de största orsakerna är att det har inträffat flertalet intrång på valutaväxlingssiter för kryptovalutor, där hackarna har stulit stora summor kryprovalutor. Många länder har även diskuterat lagstiftningar kring kryptovalturor och hur det skall få handlas. Detta har orsakat en stor oro bland investerare.

Även om det skrivs mycket om kryptovalturor är det just nu mycket negativt inom området vilken ökar på oron. Här finner ni en artikel från Bloomberg som behandlar ämnet.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5,00 av 5 möjliga)
Laddar...


Facebook

LEAVE A RESPONSE

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

BankPunkten

BankPunkten

BankPunkten är en jämförelsewebbplats för finansiella produkter så som snabblån, smslån, privatlån, huslån och kreditkort. All information på webbplatsen är helt gratis att använda för konsumenter. En utmärkt jämföreslsetjänst för att hitta det billigaste och bästa lånet för just dig.

Jämför lån på www.bankpunkten.se