BankPunkten
Reklam
Kreditgivare
Produkt
Max belopp
Minsta återbet.
Årsränta
Effektiv ränta
Långivaren erbjuder
Gå till hemsida
Vid kredit om 50 000 kr till 12,9 % årsränta (rörlig) under ett år med 12 återbetalningar, en uttagsavgift om 195 kr samt en administrativ månadsavgift om 19 kr blir totalt belopp att återbetala 53 999 kr (4 500 kr per månad) och den effektiva räntan 15,4 %.
Lånesumma 100 000 kr och annuitetslån 10 år (120 ggr). Nominell ränta 6,5 % (effektiv ränta 6,79 %). Månadskostnad 1 140 kr. Totalt belopp 136 790 kr. Räntan sätts individuellt baserat på din kreditprofil. Ingen aviavgift vid autogiro, övrigt 39 kr/avi. 395 kr i uppläggningsavgift. Räntespann: 3,9 % - 14,95 %. Återbetalningstid 1-15 år. Uppdaterat: 2021-02-01.
Ett lån på 10 000 kronor till 39,48% bunden ränta som återbetalas under 12 månader med 12 avbetalningar om 1 096 kronor, 475 kronor i uppläggningsavgift samt 25 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 69,3%. Totalt att återbetala blir 13 152 kronor.
Ett lån på 10 000 kronor till 39,48% bunden ränta som återbetalas under 12 månader med 12 avbetalningar om 1 096 kronor, 475 kronor i uppläggningsavgift samt 25 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 69,3%. Totalt att återbetala blir 13 152 kronor
Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 755,29 kr (snitt 2563 kr per månad). Effektiv årsränta: 51,84%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 42,4999795 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.
sponsrad
Northmill
50 000 kr
Minsta återbet.
200kr
Årsränta
8 %
Effektiv ränta
22%
Moank
20 000 kr
Minsta återbet.
400kr
Årsränta
22 %
Effektiv ränta
25%
Merax
30 000 kr
Minsta återbet.
500kr
Årsränta
23 %
Effektiv ränta
26%
Flexkontot
20 000 kr
Minsta återbet.
500kr
Årsränta
39 %
Effektiv ränta
76%
Ferratum Credit
35 000 kr
Minsta återbet.
400kr
Årsränta
40 %
Effektiv ränta
48%

Frågor och svar om smslån

Vanligtvis kräver smslångivaren att du är minst 18 år gammal, men det förekommer även åldersgräns på 21 år. Samt att du har varit folkbokförd i Sverige de senaste tre åren, har en deklarerad inkomst och inga aktiva skulder hos Kronofogden.

Du behöver i regel inga specifika dokument när du ansöker om ett snabblån. Dock kan du behöva komplettera din ansökan om de har problem med att styrka din identitet.

Det varierar hur mycket långivarna ger i smslån. Använd BankPunktens filtreringsfunktion så ser du enkelt hur mycket de olika långivarna erbjuder och vad det kostar.

Vanligtvis är betalningstiden på smslån mellan 30 dagar - 90 dagar, men många långivare har uttökat lånebeloppen och därmed lånetiden. I vissa fall kan lånetiden vara upp till 36 månader.

Att ansöka om ett smslån är vanligtvis kostnadsfritt.

Ja du kan alltid ångra ett snabblån och du har upp till 14 dagar på dig att ångra dig. Du betalar då räntan under de dagarna du har använt lånet.

Att ansöka om ett smslån kan du göra dygnet runt genom att använda långivarens hemsida.

Många långivare erbjuder även lån till personer med betalningsanmärkning, men det är upp till långivaren. När du använder BankPunkten kan du filtrera ut de långivare som erbjuder lån även om du har betalningsanmärkning.

De flesta av bolagen tar inte kreditupplysning via UC, när du använder BankPunkten ser du enkelt vilka som tar UC.

För att spärra dig från att kunna ta smslån behöver du kontakta varje enskilt bolag och be dem spärra dig.

De flesta långivarna erbjuder att du kan identifiera dig med BankID.

Fyll i din uppgifter och vad du önskar låna på varje långivarens hemsida, identifiera dig och skicka in din ansökan. Under långivarens öppettider får du snabbt besked om ditt lån är godkänt.

Vanligtvis får du besked direkt på din låneansökan, och under långivarens öppettider får du oftast ett slugiltligt besked inom 15 minuter.

Direkt efter att din låneansökan är godkänd betalar pengarna ut till ditt bankkonto.

Det vanligaste anledning till att du inte får ditt lån godkänt är att du; redan har ett lån hos långivaren, du har skulder hos Kronofogden, du har för många betalningsanmärkningar, du har ingen inkomst.

Låg kreditvärdighet innebär att du efter en kreditkontroll bedöms att inte kunna betala tillbaka lånet i tid. Det långivaren tittar på är många faktorer men i huvudsak består de av exempelvis inkomst, betalningsanmärkningar, skulder, lån, kreditkort, anställning, civilstånd, antal barn osv.

Långivaren gör en egen bedömning av hur mycket de vill bevilja dig. Ofta så kan du låna mer om du tidigare har betalat tillbaka ett tidigare lån i tid.

Du kan ansöka om ett nytt lån när ditt tidigare lån har betalats tillbaka och registrerats hos långivaren.

Ja det kan du oftast göra, om de inte ingår inom samma koncern och inte erbjuder två lån samtidigt.

Du får oftast en faktura via e-post eller post efter att lånet blivit godkänt. Du finner inbetalningsuppgifter på denna faktura.

Du får oftast en faktura via e-post eller post efter att lånet blivit godkänt. Du finner inbetalningsuppgifter på denna faktura.

Det tar oftast 1-3 bankdagar för långivaren att se din betalning.

Ja detta kan du oftast göra, men det är viktigt att du betalar i tid för att kunna ansöka om ett högre belopp.

Om du inte betalar i tid kommer du att få en betalningspåminnelse som är på mellan 60 kr och i vissa fall en förseningsavgift på 120 kr. Om fakturan går vidare till inkasso tillkommer även 180 kr i inkassoavgift.

Hos vissa långivare finns denna möjlighet, men det fungerar på olika sätt. Kontakta respektive långivare om du har problem att betala tillbaka ditt lån i tid. Det är viktigt att du kontaktar dem innan lånet förfaller till betalning.

Kontakta långivaren och be om en fakturakopia så ordnar de det.

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.