BankPunkten

Lån från Brixo

Brixo är en långivare som bildades 2014 och står under Finansinpektionens tillsyn. Brixo är ett förhållandevis nytt bolag men lånar ändå ut relativt stora belopp och till en lånetid upp till 3 år. Tanken men Brixo är att alla kunder skall få samma ränta och att det skall vara enkelt att se deras priser.

Öppettider:

Måndag:Öppet
Tisdag:Öppet
Onsdag:Öppet
Torsdag:Öppet
Fredag:Öppet
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt
 
Hemsida:https://www.brixo.se
E-post:info@brixo.se
Telefon:08-500 850 47

Adress:

Brixo AB
Box 599
114 11 Stockholm

Org nr: SE5569789273

Recension Brixo av BankPunkten

Räntor - 65%
Hemsida - 60%
Låneprodukter - 60%
Kundservice - 70%
Totalt:
64%
Brixo
71

Räntor och erbjudanden från Brixo

Hos Brixo kan du ansöka om lån 24 timmar om dygnet och de hanterar ansökan samma dag. Du ansöker enkelt med bank ID och det kostar ingenting att ansöka om lån.

Brixo erbjuder lån upp till 30 000 kr och du kan låna under en lånetid av 36 månader.

Lånevillkor hos Brixo

Brixo har vissa villkor som du som kund måste uppfylla, dessa kräver att du

  • Du är minst 18 år
  • Du har en inkomst om minst 150 000 kronor per år
  • Du har ett svensk personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden men betalningsanmärkningar får förekomma

För att bli beviljad lån från Brixo får du inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden men det är möjligt att bli beviljad lån med betalningsanmärkning.

Att ansöka om ett lån från Brixo är gratis och kostar dig ingenting som kund.

Brixo Kundservice

På Brixo’s hemsida framgår ej deras öppettider men de säger att de är öppna på vardagar. De har ett telefonnummer samt en e-postadress för support.

Brixo lån

Brixo erbjuder privatpersoner att låna mellan 5 000 kronor upp till 30 000 kronror i upp till 36 månader. Den nominella årsräntan är fast och gäller för alla lånesummor och låneperioder. Du gör ansökan snabbt online och signerar din ansökan med bank ID.

Representativt exempel: Om du lånar 15 000 kronor som återbetalas under 36 månader. Uppläggningsavgift är 400 kronor och aviavgifter är 36 x 30 = 1 080 kronor. Nominell årsränta är 34,95 % och den effektiva årsräntan blir 49,0 %. Månadskostnaden kommer att vara 726 kronor och du kommer totalt att ha betalat 26 136 kronor (726 kronor x 36 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär en kostnad för krediten som uppgår till 11 136 kronor.

Frågor och Svar om Brixo

Hur betalar jag tillbaka lånet till Brixo?

Efter att ditt lån är godkänt kommer en faktura skickas till din e-postadress elektroniskt. Du betalar ett fast belopp varje månad under tiden du lånar.

Tar Brixo UC?

Ja, Brixo använder sig av UC och väger in uppgifter från upplysningscentralen i deras kreditbedömning.

Kontokrediter från Brixo

Visar 1 av totalt 1 kontokrediter
Reklam
Kreditgivare
Produkt
Max belopp
Minsta återbet.
Årsränta
Effektiv ränta
Långivaren erbjuder
Gå till hemsida
Flexkontot
20 000 kr
Minsta återbet.
500kr
Årsränta
39 %
Effektiv ränta
76%

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.