BankPunkten

Ferratum Business - företagslån

Ferratum Business är stolta över att deras elektroniska ansökningsprocess är snabb och enkel. De har gjort det väldigt enkelt att ansöka om företagslån.

De vet att företagsvärlden hela tiden är i rörelse och att en vanlig finansiering från banker ofta är komplicerad eller för långsam för att vara till hjälp när det verkligen behövs. Ferratum Business satsar på ekonomisk teknologi som är mobil, lättanvänd, internationell och väldigt säker.

Ferratum Business
Tagliaferro Business Centre
Level 6, 14 High Street
1551 Sliema, MALTA

Hemsida: https://www.ferratumbusiness.se/
E-post: support@ferratumbusiness.se
Telefon: 020 - 018 00 20
Org nr: MT 2101-8613

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.