BankPunkten

Ferratum - mer än pengar till alla

Ferratum Group erbjuder mikrolån och relaterade produkter till låntagare som uppnått en viss minimiålder och dessutom går igenom deras kreditkontroll.

2005 lanserade Ferratum Group Mobilt Mikrolån - så kallade smslån - var det den första låneprodukten av sitt slag i Europa. Ferratum Group finns nu i över 20 länder och de har betjänat mer än 2 miljon kunder. De har även över 400 anställda.

Mer än pengar till alla är kärnan i deras verksamhet. Ferratum vill erbjuda den enklaste tillämpningen, de snabbaste tjänsterna och det högsta förtroendet vid alla tillfällen, till alla konsumenter överallt.

Hos Ferratum kan du får ett lån godkänt om du har betalningsanmörkningar, under förutsättningen att de inte haft något skuldsaldo hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna.

Hos Ferratum kan du låna snabblån, ha kreditkonto samt även ett Europeiskt bankkonto där du kan överföra pengar i olika valutor utan kostnad.

Ferratum Money
Tagliaferro Business Centre
Level 6, 14 High Street
1551 Sliema, MALTA

Hemsida: https://www.ferratum.se
E-post: kundtjanst@ferratumbank.se
Telefon:
Org nr: MT 2101-8613

Kontokrediter från Ferratum Money

Visar 1 av totalt 1 kontokrediter
Reklam
Kreditgivare
Produkt
Max belopp
Minsta återbet.
Årsränta
Effektiv ränta
Långivaren erbjuder
Gå till hemsida
Ferratum Credit
35 000 kr
Minsta återbet.
400kr
Årsränta
40 %
Effektiv ränta
48%

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.