BankPunkten

Bolån från Hypoteket

Hypoteket är en del av Schibsted Media Group som bland annat äger Aftonbladet. Hypoteket bolån började att låna ut pengar till bolån under 2017.

Det som skiljer Hypoteket från storbankernas bolån är att de jobbar helt online och allt är baserat på digitala kontor. De har därmed inga extra kostnader för dyra kontor spridda över hela Sverige samt mängder med anställda.

Pengarna som lånas ut till dig och ditt boende kommer från Pensionsfonder som investerar pengar i Hypoteket som i sin tur lånar ut pengarna till dig.

Öppettider:

Måndag-Söndag:Framgår ej.
 
Hemsida:https://www.hypoteket.com/
E-post:kontakt@hypoteket.com
Telefon:010 - 150 70 00

Adress:

Hypoteket Bolån Sverige AB
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

Org nr: SE5569281156

Recension Hypoteket av BankPunkten

Räntor - 95%
Hemsida - 70%
Låneprodukter - 80%
Kundservice - 80%
Totalt:
81%
Hypoteket
81

Hypoteket är specialerade på bolån

Hypoteket ger endast ut bolån och inget annat. De har som affärsidé att finansiera köp av bostad med upp till 65% av bostadens värde. Dvs 65% belåningsgrad.

Det som gör Hypoteket speciella är att de inte har en individuell prissättning utan de ger samma ränta till alla deras låntagare. Till exempel om du tar ett lån från Hypoteket och din kompis gör samma sak, så kan ni diskutera det öppet utan att banken blir ledsen.

Hos Hypoteket behöver du aldrig förhandla om Bolån, alla får samma ränta på bolånen är de är redan prissatta på en bra nivå.

Skippa bankens påtryckningar om att du skall flytta din lön, tjänstepension och kattförsäkring. Låt det vara kvar som det är idag och ta ett lån från Hypoteket för att finansiera din bostad.

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.