BankPunkten

Lån från Lånekoll

Lånekoll är en låneförmedlare som underlättar för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån och privatlån. Lånekoll låter dig på ett enkelt sätt ansöka hos många banker och kreditgivare med en ansökan. Därmed tar de endast en UC på dig även om du ansöker om lån från många banker.

Tanken med att använda Lånekoll är för att du skall minska dina räntekostnader genom att välja lån från rätt långivare.

Öppettider:

Måndag:08-20
Tisdag:09-18
Onsdag:09-18
Torsdag:09-18
Fredag:09-17
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt
 
Hemsida:https://www.lanekoll.se/
E-post:kundservice@lanekoll.se
Telefon:0770-221 222

Adress:

Lånekoll AB
Narvavägen 12
115 22 Stockholm

Org nr: SE5569614216

Recension Lånekoll av BankPunkten

Räntor - 90%
Hemsida - 80%
Låneprodukter - 85%
Kundservice - 85%
Totalt:
85%
Lånekoll
85

Lånevillkor för att använda Lånekoll lån

För att kunna använda Lånekoll när du ansöker om privatlån krävs det att du uppfyller följande villkor:

  • Du skall vara minst 18 år gammal
  • Du har en minimilön om 120 000 kr per år eller 10 000 kr per månad.
  • Du är folkbokförd i Sverige.

Att ansöka om ett lån från Lånekoll är gratis och kostar dig ingenting som kund.

Lånekoll Kundservice

Lånekoll har en bra kundservice som är enkel att nå, de hjälper dig gärna om det är något du funderar över. Du kan även använda deras chat medans du fyller i ansökan. Lånekoll har många svar på tidigare frågor publicerade på sin hemsida samt du når dem smidigt via e-post.

Lånekoll är en låneförmedlare

Lånekoll själva ger inte ut några lån utan de hjälper dig att göra många låneansökningar hos många banker och långivare med endast en låneansökan. Detta gör att det endast krävs en kreditupplysning på dig istället för en mängd om du skulle göra samma ansökan individuellt hos alla långivare.

Efter att låneansökan skickas in till Lånekoll kommer de att sammanställa din information och förmedla den till en mängd långivare som får slåss om dig som kund. Detta gör att du får en bättre ränta och inom 24 timmar återkommer de till dig med sina låneerbjudanden.

Att använda Lånekoll kostar dig ingenting som kund och att ansöka är helt gratis. Att göra en låneansökan är inte bindande och du väljer själv om du känner att de låneerbjudanden du får är något för dig.

Lånekoll för bostadslån

Att använda Lånekoll för bostadslån är en jättebra idé. Detta genom att du får många fler erbjudanden från många långivare och därmed kommer räntan på ditt bolån att bli mycket bra.

Att köpa en bostad är en av de största investeringarna i ditt liv så det är viktigt att du använder rätt bank när du väljer bolån, och till den bästa räntan.

Lånekoll är även bra att använda om du vill byta bank för ditt nuvarande bolån. Detta för att få en bättre ränta än vad du har idag. Testa dem gärna och se om du kan få ner din boendekostnad.

Frågor och Svar om Lånekoll

Utbetalningstid från Lånekoll?

Efter att du signerat och skickat in skuldebrevet från den långivare du väljer tar det ca 2-5 bankdagar innan pengarna betalas ut.

Tar Lånekoll UC?

Ja, Lånekoll tar en UC från Upplysningscentralen. Men de tar bara en UC även om din information skickas till många långivare. Därför är det är smart lösning att använda Lånekoll när du ansöker om lån.

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.