BankPunkten

Nätlån - Låna Pengar

Nätlån är en ledande online-kreditgivare i Sverige. Företaget grundades år 2014 med målet att göra det enkelt för människor att få tillgång till snabba och smidiga lån online. Nätlån är en del av den internationella finanskoncernen Ferratum Group, som har verksamhet i flera länder runt om i världen.

Kundtjänst:

Hemsida:https://natlan.se/
E-post:kundtjanst@natlan.se
Telefon:08 1244 8266

Adress:

Catalunia Capital AB (Nätlån)
Box 5347
102 47 Stockholm
Telefon: +46 (8) 124 482 66

Org nr: SE5568129414

Recension Nätlån av BankPunkten

Räntor - 85%
Hemsida - 85%
Låneprodukter - 70%
Kundservice - 65%
Totalt:
77%
Nätlån
76

Nätlån hemsida

På Nätlåns webbplats kan kunderna enkelt ansöka om lån på upp till 10 000 kronor. Ansökningsprocessen är enkel och smidig, och kunden kan få svar på sin ansökan inom några minuter. Nätlån erbjuder flexibla återbetalningsplaner som gör det möjligt för kunden att anpassa lånet efter sina egna behov och ekonomiska situation.

Nätlån är öppet för alla som är 18 år eller äldre och har en fast inkomst. Kunderna behöver inte ange någon säkerhet eller ha någon speciell kreditvärdighet för att kunna ansöka om ett lån. Nätlån försöker alltid att erbjuda de bästa möjliga lånevillkoren till varje individuell kund.

Nätlån prioriterar hög kvalitet och god kundservice. Företaget arbetar aktivt för att se till att kunderna alltid känner sig trygga och väl omhändertagna. Nätlån har även en omfattande frågor och svar-sektion på sin webbplats där kunderna kan hitta svar på vanliga frågor om lån och återbetalning.

Sammanfattningsvis är Nätlån en pålitlig och flexibel kreditgivare som gör det enkelt för människor som du och jag att få tillgång till snabba lån online. Genom att erbjuda flexibla villkor och god kundservice har Nätlån etablerat sig som en ledande aktör på marknaden för lån online i Sverige.

Privatlån från Nätlån

Visar 1 av totalt 1 privatlån
Reklam
Kreditgivare
Max belopp
Max lånetid
Årsränta
Upp. avgift
Aviavgift
Långivaren erbjuder
Gå till hemsida
Nätlån
10 000kr
Max lånetid
6år
Årsränta
39%
Uppläggningsavgift
300kr

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.