BankPunkten

Lån från Nordiclån

Nordiclån är en del av Thorn Svenska AB och erbjuder privatlån utan säkerhet till svenska privatpersoner.

Öppettider:

Måndag:08-18
Tisdag:09-18
Onsdag:09-18
Torsdag:09-18
Fredag:09-18
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt
 
Hemsida:https://www.nordiclaan.se/
E-post:info@nordiclaan.se
Telefon:020-24 24 24

Adress:

Thorn Svenska AB
Vretenvägen 13
171 54 Solna

Org nr: SE5561368480

Recension Nordiclån av BankPunkten

Räntor - 65%
Hemsida - 60%
Låneprodukter - 60%
Kundservice - 75%
Totalt:
65%
Nordiclån
65

Räntor och erbjudanden från Nordiclån

Nordiclån erbjuder privatpersoner att låna upp till 50 000 kr under en period av 80 månader. Lånet är ett blancolån så du behöver inte ha någon säkerhet.

Hur mycket du blir beviljad avgörs genom en sedvanlig kreditbedömning.

Lånevillkor hos Nordiclån

Ett lån från Nordiclån kräver att minst dessa villkor är uppfyllda:

  • Du måste ha fyllt 20 år
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • Du har ingen betalningsanmärkning

För att bli beviljad lån från Nordiclån får du inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden.

Att ansöka om ett lån från Nordiclån är gratis och kostar dig ingenting som kund.

Nordiclån Kundservice

Nordiclån är bra öppettider och då kan nå dem både via e-post och telefon under större delen av vardagar. Deras hemsida är lättnavigerad, även om den har ganska lite information så svarar de på en del vanliga frågor.

Blancolån från Nordiclån

Lån från Nordiclån är på summor upp till 50 000 kr med en maximal lånetid på 80 månader. Räntan sätts individuellt och beror på hur din ekonomi ser ut. Den nominella årsräntan är mellan 7,92% och 21,60%. Lånet ansöker du om helt online, och du godkänner ansökan med Bank ID. Det är inte bindande att göra en låneansökan, och om du blir godkänd ser du oftast pengarna på ditt konto samma dag eller dagen efter.

Representativt exempel: Om du lånar 20 000 kr i 72 månader så betalar du 513 kr/mån (administrationsavgift tillkommer: 19 kr/mån vid autogiro, annars 39 kr/mån). Totalt betalar du 38 245 kr, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 27,35% (2018-01-02), uppläggningsavgift 595 kr (som läggs till lånet) och du betalar med autogiro.

Privatlån från Nordiclån

Visar 1 av totalt 1 privatlån
Reklam
Kreditgivare
Max belopp
Max lånetid
Årsränta
Upp. avgift
Aviavgift
Långivaren erbjuder
Gå till hemsida
Nordiclån
50 000kr
Max lånetid
7år
Årsränta
8-22%
Uppläggningsavgift
595kr

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.