BankPunkten

Northmill Kontokredit

Northmill AB är under tillsyn av Finansinspektionen. Bolaget har funnits sedan 2006 och var ett av de första företagen att ge ut snabblån, smslån. Idag har Northmill kontor i Sverige, Finland och Polen och fokuserar på att ge ut kontokrediter och andra finansiella produkter.

Öppettider:

Måndag:08-19
Tisdag:08-19
Onsdag:08-19
Torsdag:08-19
Fredag:08-19
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt
 
Hemsida:https://www.northmill.com/se/
E-post:hej@northmill.com
Telefon:08-4000 70 40

Adress:

Northmill Bank AB
Regeringsgatan 20
111 53 Stockholm

Org nr: SE5567094866

Recension Northmill av BankPunkten

Räntor - 85%
Hemsida - 85%
Låneprodukter - 70%
Kundservice - 85%
Totalt:
81%
Northmill Bank
81

Kontokrediter: En flexibel finansiell lösning från Northmill Bank

För många av oss kan det ibland kännas som att pengarna inte riktigt räcker till. Oavsett om det handlar om oförutsedda utgifter eller om man helt enkelt vill unna sig något extra, så kan det vara svårt att hitta pengarna när man behöver dem som mest. Det är där kontokrediter kommer in i bilden - en finansiell lösning som kan vara till stor hjälp för många. I den här artikeln ska vi titta närmare på vad en kontokredit är, hur den fungerar och vad som skiljer Northmill Bank från andra kreditgivare.

Vad är en kontokredit?

En kontokredit, eller kreditkonto som det också kallas, är en typ av kredit som är kopplad till ditt bankkonto. Istället för att du ansöker om en vanlig bankkredit eller ett lån, så öppnar du helt enkelt upp ett kreditkonto hos en kreditgivare. På så sätt har du tillgång till en förutbestämd summa pengar som du kan använda efter behov.

Det som gör kontokrediter så flexibla är att du bara betalar ränta på den summa pengar du faktiskt använder. Om du till exempel har en kredit på 10 000 kronor, men bara använder 5 000 kronor, så betalar du bara ränta på de 5 000 kronorna. Detta gör kontokrediter till en mer anpassningsbar lösning än traditionella lån, där du betalar ränta på hela lånebeloppet oavsett om du använder hela summan eller inte.

Northmill Bank: En innovativ aktör på marknaden

Northmill Bank är en relativt ny aktör på marknaden för kontokrediter och andra finansiella lösningar. Grundat 2006, har företaget på kort tid blivit en av de ledande kreditgivarna i Sverige. Northmill Bank har sitt huvudkontor i Stockholm och är en del av Northmill Group, som också erbjuder andra finansiella tjänster såsom sparkonton och försäkringar.

Northmill kontokredit

En av Northmill Banks mest populära produkter är deras kontokredit. Detta är en form av kredit där du kan ansöka om en löpande kredit på upp till 50 000 kronor. Ansökan görs helt online och du får svar inom några minuter. Om din ansökan beviljas kan du få utbetalning direkt, vilket gör att du snabbt kan ta hand om oförutsedda utgifter eller investera i något du behöver.

Kontokredit utan UC

En annan fördel med Northmill Banks kontokrediter är att de erbjuder krediter utan UC. UC är en kreditupplysningsfirma som används av många banker och kreditgivare i Sverige för att ta reda på din kreditvärdighet. Men för många kan en UC-kontroll påverka deras kreditvärdighet negativt, vilket kan göra det svårt att få lån eller krediter i framtiden.

Privatlån från Northmill Bank

Visar 1 av totalt 1 privatlån
Reklam
Kreditgivare
Max belopp
Max lånetid
Årsränta
Upp. avgift
Aviavgift
Långivaren erbjuder
Gå till hemsida
sponsrad
Northmill Bank
50 000kr
Max lånetid
6år
Årsränta
6-27%
Uppläggningsavgift
195kr

Kontokrediter från Northmill Bank

Visar 1 av totalt 1 kontokrediter
Reklam
Kreditgivare
Produkt
Max belopp
Minsta återbet.
Årsränta
Effektiv ränta
Långivaren erbjuder
Gå till hemsida
sponsrad
Northmill
50 000 kr
Minsta återbet.
200kr
Årsränta
8 %
Effektiv ränta
22%

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.