BankPunkten

OPR-Företagslån - Företagslån snabbt på nätet

OPR-Företagslån är en lånetjänst som erbjuder en enkel lösning för ett snabbt företagslån. Låneansökan sker smidigt med en ansökan på nätet.

De erbjuder enkla lösningar för företag som behöver företagsfinansiering. Låneansökan behöver inte vara krånglig utan sker smidigt digitalt.

OPR-Företagslån öppettider:
Mån–Fre: 09–17
Lör-Sön: Stängt

Kreditgivare för OPR-Företagslån är:
OPR-Finance AB

OPR Företagslån
OPR-Finance AB
Kungsbroplan 1
112 26 Stockholm

Hemsida: https://www.opr-foretagslan.se/
E-post: kundtjanst@opr-foretagslan.se
Telefon: 08 - 501 006 60
Org nr: SE5567077044

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.