BankPunkten
qred Företagslån

qred Företagslån

Företagslån från Qred

Qred startades av företagare för företagare. De vet om hur svårt det är för företagare att få lån hos den vanliga banken och har därför startat ett alternativ där det är mindre byråkrati och vägen till att få ett lån godkänt som företagare är betydligt kortare än hos den stela banken.

Qred tar emot din låneansökan, hanterar den och beviljar företagslån betydligt snabbare än någon annan aktör på marknaden för företagslån.

Öppettider:

Måndag:Ingen uppgift
Tisdag:Ingen uppgift
Onsdag:Ingen uppgift
Torsdag:Ingen uppgift
Fredag:Ingen uppgift
Lördag:Ingen uppgift
Söndag:Ingen uppgift
 
Hemsida:https://www.qred.se
E-post:support@qred.se
Telefon:020 - 150 333

Adress:

Qred Företagslån AB
Wallingatan 12
111 60 Stockholm

Org nr: SE5590089800

Recension Qred Företagslån av BankPunkten

Räntor - 70%
Hemsida - 85%
Låneprodukter - 70%
Kundservice - 80%
Totalt:
76%
Qred Företagslån
76

Räntor och erbjudanden från Qred Företagslån

Qred är specialicerade på företagslån och är till för dig som småföretagare som inte vill gå igenom den kalla handen från banken efter att de bett om mer underlag än vad du kan få fram om ditt företag.

Lånevillkor hos Qred företagslån

Qred gör en helhetsbedömning av ditt företags förmåga att sköta kommande betalningar. Det som oftast gör att företagslån inte blir godkända är att du som ägare har missköt din privata ekonomi och har skuldsaldo, eller att du ansöker om ett belopp som är betydligt större än vad som är rimligt sätt till företaget storlek.

Qred Kundservice

Qred har en bra hemsida där det framgår många svar på eventuella frågor, det är enkelt att ansöka om lån och de återkommer med svar på din låneansökan inom en timma. Detta är snabbt för att vara företagslån.

Företagslån från Qred

På Qred beviljar de ett företagslån som är fritt från dolda kostnader. Du betalar ingen fakturaavgift, inga uppläggningskostnader eller räntor. Du betalar en fast avgift varje månad och det är momsfritt.

Representativt exempel: Om du lånar 50 000 kr upplagt på 12 månader betalar du tillbaka 5 167 kr i månad, en total återbetalning på 62 000 kr där 12 000 kr är avgifter.

Frågor och Svar om Qred Företagslån

Tar Qred UC på kunden?

Nej, Qred företagslån tar ingen UC på kunden eller på bolaget.

Vad händer om företaget inte kan betala tillbaka lånet?

Om företaget inte betalar sina avgifter kan du bli personligen betalningsansvarig.

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.