BankPunkten
Reklam

Kalkylator för annuitetslån

Kalkylator för annuitetslån, med denna kalkylator kan du enkelt räkna ut vad månadskostnaden kommer att bli för ett annuitetslån.

enklare lån

Fyll i hur mycket du behöver låna, hur länge och till vilken ränta. I denna kalkylator för annuitetslån passar bra för även för större lån som bostadslån. Så du kan även se det som en kalkylator för bostadslån.

Det som ofta skiljer mot det slutliga lånet du får från banken är att räntan kan vara rörlig och då ändras räntebeloppet att betala per månad, det kan ändra båda upp och ner. Den fastställs av reporäntan vilket är alltför invecklat för att förklara här.

När du ändrar belopp eller ränta kommer du till höger se den totala räntekostanden för ditt lån samt totalt hur mycket du betalar i amortering plus ränta. Under kan du även se en tabell som visar hela lånets återbetalningsperiod månad för månad.

Detta är en informationstjänst. Genom att använda webbplatsen och / eller använda våra sökverktyg är det för att du använder BankPunkten för att ge dig information om produkter från flera olika kreditinstitut. Vi försöker visa dig en rad olika produkter som svar på din begäran om information. I sökresultaten ingår inte alla kreditgivare och vi kan inte jämföra exakt alla parametrar som är relevanta för just dig. BankPunkten är inte en kreditleverantör och inte ett kreditinstitut, och när vi ger dig produktinformation gör vi inga förslag eller rekommendationer till dig om en viss kreditprodukt. Om du väljer att ansöka om en produkt kommer du att sluta avtal direkt med en kreditinstitut, inte med BankPunkten. Priser och produktinformation bör bekräftas med det kreditinstitut du eventuellt väljer, och du bör även granska kreditinstitutets användarvillkor. Dessa råd är generella och vi har inte tagit hänsyn till dina finansiella mål, din ekonomiska situation eller dina behov.